به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، بر اساس ماده واحده اين طرح كه در جلسه امروز شوراي شهر تهران به تصويب رسيد ، بر شفاف سازي و جلوگيري از برداشت هاي متفاوت كه اجراي مفاد مصوبات شورا در زمينه اخذ عوارض تابلوهاي منصوب شهر تهران وجود دارد ، شهرداري موظف است از تاريخ ابلاغ اين مصوبه طي يك ماه ضمن بررسي جامع مصوبات سابق شورا در اين زمينه و با همكاري و هماهنگي كميسيون هاي اصلي و ساير كارشناسان ذيربط، لايحه اصلاحيه مصوبه مجوز اخذ عوارض از تابلوهاي منصوب تهران در چهل و پنجمين جلسه به تاريخ 12 بهمن ماه 82 و اصلاحيه بعدي آن به تاريخ 11 بهمن ماه 83 را تهيه و جهت بررسي به شوراي اسلامي شهر تهران ارايه كند.
به گزارش مهر ، در جريان بررسي اين طرح، رييس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر تهران گفت: بعد از مصوبه هاي شوراي شهر در مورد اخذ عوارض از تابلوهاي صنفي و تبليغاتي بين سازمان زيباسازي و مناطق شهرداري، بر سر اخذ عوارض اختلاف ايجاد شده است.
رسول خادم ، افزود: مناطق ادعا دارند كه بايد از تابلوهاي صنفي و تبليغاتي عوارض اخذ كننده، در حالي كه مردم براي دريافت مجوز نصب تابلو به سازمان زيباسازي مراجعه مي كنند و اين در حالي است كه مراجعه كنندگان نمي دانند كه عوارض ساليانه را بايد به مناطق شهرداري يا زيباسازي تحويل دهند.
وي ، با اشاره به سردرگمي مردم در اين مورد گفت: مصوبه شورا باعث اين سردرگمي شده است و بايد اين مصوبه براي جلوگيري از اين سردرگمي اصلاح شود.
خادم يادآور شد: سازمان زيباسازي توان دريافت عوارض را ندارد و ما مي خواهيم مشخص كنيم، عوارض تابلوهاي صنفي موجود در مناطق را شهرداريهاي مناطق و عوارض بيلبوردها و تابلوهاي تبليغاي حاشيه بزرگراهها را سازمان زيباسازي اخذ كند.
همچنين دكتر خسرو دانشجو، مخبر كميسيون معماري و شهرسازي شوراي شهر تهران ، نيز گفت : در حال حاضر اختلاف بين سازمان زيباسازي و مناطق عمدتا در مورد تابلوهايي است كه در سر در مغازه ها نصب مي شود ؛ بعضي از شركت ها عوارض را به سازمان زيباسازي و برخي به مناطق تحويل مي دهند.
وي يادآور شد: هم مردم و هم شركت هاي تبليغاتي مجبور مي شوند كه بهاي خدمات را به سازمان زيباسازي و عوارض را به شهرداري مناطق تحويل دهند كه لازم است اين دوگانگي برچيده شود و بهاي خدمات و عوارض را يك سازمان دريافت كند.
دانشجو ، گفت: براي سياست گذاري تبليغات ، ستاد نظارت بر تبليغات محيط شهر تهران سال گذشته شكل گرفته كه بر نحوه تبليغات در شهر نظارت مي كند، ولي برخي از دستگاهها زير نظر شهرداري، حاضر به نظارت اين ستاد بر محتواي تبليغاتشان نيستند.
وي ، تصريح كرد: براي از بين رفتن اين سردرگمي لازم است كه در لايحه مجوز اخذ عوارض از تابلوهاي منصوب تهران بازنگري شود.
نظر شما